Docent Wiskunde, 0,5 fte vervanging, Meta STE in Stevensbeek

Ben jij de docent die…

• de relatie met de leerling centraal stelt,
• vanuit die relatie werkt aan ontwikkeling van persoonlijke leertrajecten,
• samen onderwijs wil maken,
• vanuit een reflectieve houding wil blijven leren,
• kansen ziet om ict in te zetten voor onderwijsontwikkeling?

Dan zoeken wij jou! Voor Metameer Stevensbeek zijn wij op zoek naar een:

Docent Wiskunde 2e graad

• 0,5 fte ter vervanging van een afwezige collega van 12 maart 2021 t/m 23 april 2021;
• Voor het verzorgen van lessen in het tweedegraadsgebied in Wiskunde;
• 2e graad bevoegdheid Wiskunde is een pré; wij nodigen studerende kandidaten ook uit om te solliciteren;
• Salaris conform CAO VO in schaal LB; arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO;
• Deze vacature is eventueel te combineren met de wiskunde vacature op de locatie Boxmeer.

Metameer loopt voorop in de vorming van persoonlijke leertrajecten. Hierbij is de ontwikkeling van de leerling het uitgangspunt. Relatie komt vóór prestatie. We zijn een innovatieve school die vanuit partnerschap met leerling, collega’s, ouders en samenleving steeds op zoek is naar de volgende stap in onderwijs en begeleiding. Hierbij staat het leren van alle deelnemers centraal. Metameer geeft onderwijs aan 1.800 leerlingen verdeeld over twee locaties: één in Stevensbeek en één in Boxmeer. Er zijn ca. 260 personeelsleden die deel uitmaken van Metameer. Beide locaties bestaan uit kleinere teams. Hiermee is kleinschaligheid ingebouwd voor medewerkers en leerlingen. Aandacht, kwaliteit en innovatie zijn onze kernwaarden.

Méér met onderwijs
Leerlingen ontwikkelen zich op hun eigen niveau. Wij verwachten van onze docenten dat ze de leerling leiden, begeleiden en loslaten. Dit hangt af van de leervraag van het kind. Leerlingen behalen het diploma dat bij hen past. En er is meer… ze ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze met hun talenten willen en wat ze kunnen. Ze leren hoe zij zich waardevol kunnen inzetten in de samenleving.

Jij als docent
Als docent ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van leerlingen. Persoonlijke aandacht en ondersteuning voor de leerlingen draagt Metameer hoog in het vaandel. Je werkt in teams samen met collegiale docenten, maar er is ook aandacht voor de individuele professionalisering in je eigen vakgebied.

Belangstelling?
Spreekt dit je aan? Wil jij hieraan bijdragen en deel uitmaken van ons team?
Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Je motivatie, met curriculum vitae kun je tot en met 17 januari 2021 versturen t.a.v. Jaap Folkersma. Je kan uitsluitend door te solliciteren op deze functie via de website van www.omo.nl.

Meer informatie over deze functie? Neem contact op met Dorien van der Zande, teamleider Stevensbeek. Neem ook een kijkje op onze website: www.metameer.nl.

Op deze sollicitatie is de sollicitatiecode van Metameer van toepassing.

Solliciteer