Docent wiskunde 2e gr. in Spijkenisse

Zoek jij een baan in een inspirerende omgeving waar een enthousiast, goed samenwerkend team werkt aan vernieuwend onderwijs volgens het onderwijsconcept Kunskapsskolan? Dan is MY college iets voor jou!  
Op MY college werken we volgens het onderwijsconcept Kunskapsskolan. Dat betekent dat iedere leerling een persoonlijke coach heeft, waar hij/zij een kwartier per week een gesprek mee heeft om te praten over leerdoelen. Leerlingen werken zoveel mogelijk op hun
eigen niveau en tempo. Onze leerlingen kunnen bijvoorbeeld vakken op een hoger niveau doen, we proberen leerlingen in hun kracht te zetten. We werken met iPads en een digitale leeromgeving, de Learning Portal.  

Een docent(e) wiskunde op MY college komt terecht in een goed samenwerkende vaksectie die gericht is op het continu verbeteren van het onderwijsproces. Er is op MY college veel aandacht voor professionalisering, we stimuleren het eigenaarschap van jou als docent
en willen je graag faciliteren daar waar nodig. 
We zoeken een docent die, naast passie voor zijn/haar vak, initiatief toont, goed kan samenwerken en flexibel is in een lerende organisatie. Liefst heb je ervaring in de bovenbouw en affiniteit met de brede vmbo doelgroep.  

Studerenden die in de eindfase van de studie zitten, kunnen ook solliciteren. Stage-ervaring op vmbo-niveau is een pré.

conform CAO

Solliciteer