Docent wiskunde (2e graads) in Utrecht

“En waar ga jij op vakantie deze zomer? Zeker Times Square?!”

Als jij begrijpt waarom deze vraag voor mensen zoals jij typisch en grappig is, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een VMBO school in Ossendrecht zijn wij namelijk op zoek naar een docent wiskunde voor het komende schooljaar. Je kunt per september voor 1,0 fte tot de zomervakantie 2023 aan de slag. Je zult les geven aan VMBO leerlingen uit verschillende leerjaren.

wat bieden wij jou

  • Inschaling CAO VO max € 4366
  • Tijdelijk contract voor het hele schooljaar
  • Fulltime dienstverband
  • Vakantiedagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Op locatie gewerkt, dan worden reiskosten vergoed
  • Gratis aanbod cursussen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Als docent wiskunde lukt het jou goed om de lastige strategieën en fomulers uit te leggen aan de leerlingen van het VMBO. Je hebt een natuurlijk overwicht en bent vaardig in klassenmanagement. Door jouw ervaring met de doelgroep weet jij als geen ander hoe je een klik kunt hebben met deze leerlingen.

  • in het bezit van een lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde, of een PABO diploma, of in de afrondende fase van de lerarenopleiding
  • vakdidactisch en pedagogisch sterk
  • op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in het onderwijs
  • affiniteit met vmbo leerlingen

wat ga je doen

Samen met het enthousiaste team van docenten op deze VMBO school zul je leerlingen les geven in wiskunde. Je weet hoe je wiskundige strategieën op een behapbare manier kunt uitleggen aan de leerlingen. Hierbij houd je goed in de gaten hoe zij zich ontwikkelen en waar zij nog extra uitleg in nodig hebben. Je bent duidelijk in jouw grenzen, leerlingen weten wat ze aan je hebben en je bouwt graag een relatie met hen op.

waar ga je werken

Op deze VMBO school kent iedereen elkaar. Je voelt deze gemoedelijke sfeer gelijk als je het gebouw binnen stapt. Op deze school zitten de leerlingen ook niet alleen in de schoolbanken, zij gaan ook in de praktijk aan de slag. Bedrijven bezoeken, een kijkje nemen bij de havo en de mbo's, de koppeling naar het vervolgonderwijs is zichtbaar aanwezig. Wat deze school vooral zo leuk maakt, is de fijne samenwerking tussen de docenten en het plezier dat de studenten hier aan overhouden.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer