Docent wiskunde 2e of 1e graad 0,5-0,6 FTE (direct vast) in Arnhem

Docent wiskunde 2e of 1e graad 0,5-0,6 FTE (direct vast)
Ben jij een enthousiaste docent wiskunde, of in opleiding daarvoor? Wil jij graag lesgeven aan leerlingen van ons gymnasium? Wil jij samen met je collega’s onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Onze collega gaat met pensioen. Daarom zoeken wij per 1 januari 2022 een nieuwe collega om ons team de komende jaren te versterken.

Wij zoeken een gemotiveerde en bevlogen docent wiskunde die les wil geven aan onze leerlingen van met name onze onderbouw. Naast de lessen verzorg je extra ondersteuning en ontwikkel je lesmateriaal en toetsen. Als collega sta je open voor ontwikkeling van
onderwijs waarin het leerproces steeds meer centraal komt te staan. o.a. door meer formatief te werken. We willen leerlingen ruimte bieden voor hun persoonlijke ontwikkeling, zowel in tempo, niveau als inhoud. We hebben hoge verwachtingen van leerlingen en
ze krijgen volop de ruimte om te excelleren. Je vindt het een uitdaging om onze leerlingen te motiveren voor het vak, maar kan ook zeker goede ondersteuning bieden aan de leerlingen die wat meer moeite hebben met leren.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren en motiveren, vakinhoudelijk sterk.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen
Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe
en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken
in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per januari 2022 (exacte startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Heb je nu een vast contract elders? Dan is direct starten met een vast contract absoluut bespreekbaar! Je ontvangt een contract voor 0,5-0,6 FTE, waarbij uitbreidingen in de toekomst zeker mogelijk zijn.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in
  LB/ LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,00 en maximaal € 5.012,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze betalen we naar rato direct uit, naast je salaris.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast
  hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 2e of 1e graads bevoegdheid wiskunde. Ook staan we open voor zij-instromers. Wil je graag werken op ons gymnasium, maar pas per het nieuwe schooljaar (01-08-2022)? Solliciteer dan ook. We bekijken
zeker de mogelijkheden.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 1 oktober 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Het gesprek zal plaatsvinden op donderdag 6 oktober 2021.
Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze conrector a.i., Hans Freitag. Hans is bereikbaar per mail: h.freitag@gymnasiumarnhem.nl of telefonisch via 026-3209840.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil
je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

https://www.werkenbijquadraam.nl/onze-vacatures/1357/docent-wiskunde-2e-of-1e-graad-0-5-0-6-fte-(direct-vast)

Solliciteer