Docent wiskunde (ca. 0.6 fte) in Schoonhoven

Ben jij een docent wiskunde en is het jouw passie leerlingen enthousiast te maken voor dit vak? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? En denk je dat te kunnen doen bij CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven?
Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag op korte termijn kennis met jou!
 
 
 

Jouw profiel
Je bent een tweedegraads docent wiskunde of hiervoor studerend en je geeft wiskunde aan leerlingen in de onderbouw. Je weet het vak met creatieve opdrachten interessant te maken. Je staat voor modern onderwijs en probeert dit, als ontwerper van de leeromgeving,
graag uit. Door jouw coachende en begeleidende manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde en draag je bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je onderschrijft de christelijke identiteit en draagt dit in woord
en daad uit. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde onderwijsresultaten. Verder ga jij bij de leerling voor:

  • Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie;
  • Betekenisvolle leerdoelen en opdrachten;
  • Het realiseren van eigenaarschap;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in aansluiting op basisonderwijs en vervolgonderwijs;
  • Differentiatie d.m.v. extra uitdaging dan wel extra ondersteuning.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en ongeveer 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.
 
Ons aanbod
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met na een jaar uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao VO. Verder gelden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, laptop en fietsplan.
 

Solliciteer