Docent Wiskunde en Rekenen (0,4-0,5 fte) – Het Perron in Veenendaal

Voor Het Perron zoeken wij een docent Wiskunde en Rekenen voor 0,4-0,5 WTF.

Dit betreft 2 tot 2,5 werkdag(en) in de week, waarvan de dinsdag een verplichte werkdag is en de andere dagen in overleg mogelijk is. Deze vacature bestaat uit wiskunde in de onderbouw waar je lesgeeft aan KBL/TL+ klassen. Daarnaast geef je een aantal uur rekenen binnen het MBO niveau 2 van Het Perron.

Als docent bij Het Perron ben je in staat om:

  • In teams te werken
  • Ambities te koppelen aan daadkracht
  • Uit te dagen
  • Een sterk pedagogisch klimaat te scheppen
  • Leiding aan jezelf te geven door op verschillende terreinen te kunnen verbinden en begrenzen.

Functie-eis:
2e graad bevoegdheid Wiskunde en/of je bent studerend met passende werkervaring in het VMBO (en een pré is het MBO).

Het betreft een tijdelijke vacature op reguliere basis tot 1 augustus 2022 met kans op verlenging of omzetting bij goed functioneren en voldoende formatie.

Inschaling vindt plaats volgens de geldende cao-vo in schaal LB.

GeĂ¯nteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan uiterlijk 22 september 2021 een motivatiebrief en CV t.a.v. Virginie van Driel, Afdelingsleider TL+ van Het Perron, middels de knop “Solliciteren”. Je komt dan op de sollicitatiesite. Privacy en goede omgang met jouw gegevens vinden wij belangrijk. Na het accorderen van het privacy statement kun je je CV en motivatiebrief uploaden en worden verschillende velden in het sollicitatieformulier direct ingevuld. Dit kan enkele seconden duren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Virginie van Driel, afdelingsleider TL+ van Het Perron per mail: v.vandriel@hetperron.nl

Bezoek voor meer informatie over de school Het Perron www.hetperron.nl

Werkweek
0,4 – 0,5 FTE

Salaris
schaal LB

Over COG
Welkom bij Het Perron, de school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo), Praktijkonderwijs (PrO) en middelbaar beroepsonderwijs niveau 2 (mbo niveau 2). Op weg naar een toekomst met perspectief voor al onze leerlingen. Wij willen leerlingen laten groeien zonder grenzen door uitdagend, modern en veelzijdig beroepsgericht onderwijs. Groeien in kennis en kunde, maar ook in sociale en beroepsvaardigheden. Op Het Perron ontwikkelt elke leerling alle kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen doorgroeien op de arbeidsmarkt of in het vervolgonderwijs.

Het Perron is een fijne moderne werkomgeving waarin het plezierig werken is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd en thuis voelt op Het Perron. Dat vraagt een grote betrokkenheid en inspanning van iedereen die werkt en leeft op Het Perron.

Solliciteer