Docent Wiskunde in Den Haag

Het Diamant College zoekt een enthousiaste
 
 
Docent Wiskunde (0,6 – 0,8 fte)
Voor onze ISK klassen
 
 

  • Die het leuk vindt om met onze leerlingen te werken;
  • Die uitdagende en inspirerende lessen kan geven, waar de leerlingen blij van worden;
  • Die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
  • Die een aantal jaren wil meebouwen aan onze school;
  • En die bij voorkeur een 2e graads bevoegdheid heeft.

 
Het Diamant College is een kleurrijke kleine school. Op het Diamant College wordt onderwijs aangeboden op de niveaus basis, kader en mavo en op het ISK.  De drie pijlers die het profiel van het Diamant College dragen zijn Talentontwikkeling, Uitstel van keuzes
en Loopbaanbegeleiding. Het Diamant College heeft daarnaast een groot aanbod aan Brede School activiteiten waar leerlingen aan deel kunnen nemen. Het Diamant College is een groene, gezonde en veilige school.
 
Wij zoeken een collega die enthousiast en met groot gevoel voor onze leerlingen onze vakgroep wiskunde-rekenen komt versterken. Je weet leerlingen te binden en boeien door naast theoretische kennis ook de toepassing van het vak Wiskunde in het dagelijks leven
voor het voetlicht te brengen.
 
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze tweedegraads docent Wiskunde. We zoeken een collega die sterk is in klassenmanagement en didactiek, en een aantal jaren wil meebouwen aan onze school middels het door ontwikkelen van onderwijs samen met de vakcollega’s.
Je kunt goed vakoverstijgend denken en werken en je bent sterk in het coachen van leerlingen.

 

Wij zoeken docenten die spannende lessen kunnen geven, theorie weten te verbinden aan de praktijk, creatief zijn en weten dat je ook kunt leren buiten de muren van je lokaal.
 
 

Het betreft een tijdelijke vacature, met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze baan is geschikt voor een wiskunde docent in opleiding.
 

Solliciteer