docent Wiskunde in Hoorn

Een van onze collega’s heeft een baan elders aanvaard. Dat maakt dat wij op korte termijn een nieuwe wiskundedocent zoeken.
 
De lessen, zoals die nu staan ingeroosterd, worden gegeven in basis- en mavoklassen in de bovenbouw. Het zou mooi zijn als wij ervaren vakdocenten zouden kunnen vinden voor deze (pre)examenklassen. Als dat lastig blijkt te zijn, is er bereidheid in roosters
te schuiven van bovenbouw naar onderbouw. De sectie heeft alle bronlessen opgeslagen in een digitaal parallel curriculum. Daar kunnen ook direct de nieuwe collega’s gebruik van maken.  

Wij zoeken een nieuwe collega met veel in zijn/haar mars.  Je bent sterk in klassenmanagement, je bent creatief voor wat betreft de werkvormen die je inzet, je kunt natuurlijk overweg met digitale hulpmiddelen en je weet hoe de lesstof goed over te brengen.
Je hebt elke leerling in beeld en levert maatwerk waar nodig. 

Het dienstverband is tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Van onze nieuwe collega verwachten wij dat je onderstaande competenties meebrengt.
– Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid wiskunde of studerend hiervoor;
– Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden;
– Je hebt affiniteit met het lesgeven aan basis-/ mavoleerlingen;
– Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren en je benadert elke leerling positief;  
– Je bent vaardig in het gebruik van digitale leermiddelen;
– Je kunt goed samenwerken.

 

Het Atlas College biedt je een fijne en dynamische werkomgeving met betrokken collega's. De functie wordt gewaardeerd in schaal LB conform de CAO-VO. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
Daarnaast biedt het Atlas College boven op de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Solliciteer