Docent Wiskunde in Hoorn

Het Atlas College heeft voor de locatie SG Newton per direct een vacature voor een docent Wiskunde, 2e graads (0,5 fte)
 
Naar wie zijn wij op zoek?
Naar een docent die lessen gaat geven aan onze leerlingen van de klassen kader 1 en basis 2. De lessen staan ingeroosterd op maandag, dinsdag en woensdag. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet hoe je de lesstof
goed kan overbrengen op de leerlingen. We werken met de lesmethode "Getal en ruimte". Je begeleidt en coacht de leerlingen bij hun leerdoelen. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving.
We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft  zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen. 
 
Wat breng  jij mee?
Je bent in het bezit van een (tweedegraads) bevoegdheid Wiskunde, studerende hiervoor of je beschikt over een brede onderbouwbevoegdheid vmbo. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heb je ervaring met het lesgeven aan vmbo
leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.

Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij onze leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.
 
Wat bieden wij?
Scholen met karakter!
Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4573,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van
8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget en
een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het betreft momenteel een tijdelijke aanstelling wegens ziektevervanging. Zodra onze collega mag opbouwen, zullen de uren worden afgebouwd.
Als de samenwerking van beide kanten bevalt is er uitzicht op eigen uren voor het komende schooljaar!  

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn aangesloten bij de  ROWF en zijn dus opleidingsscholen.
 
Solliciteren?
Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Mark Zonneveld, teamleider: 0229-552010.

Je kunt hieronder via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden.
 

 

Solliciteer