Docent wiskunde in Lelystad

Samen met je collega’s onderwijs maken dat vlijmscherp aansluit op de toekomst van de leerlingen. Grijp nu deze unieke kans als coachend docent wiskunde in het vmbo op Porteum.

Samen met je collega's onderwijs maken dat vlijmscherp aansluit op de toekomst van de leerlingen. Grijp nu deze unieke kans als coachend docent wiskunde in het vmbo op Porteum.

Formules, grafieken, verbanden. We kunnen geen dag zonder wiskunde. Dat geldt zeker voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Zowel in het vmbo-basis/kader als in de tl zitten we te springen om talentvolle docenten wiskunde. Full-time of part-time, tijdelijk of in vaste dienst. Als vakkundig docent geef jij op creatieve wijze vorm aan jouw lessen en laat jij de leerlingen ervaren hoe leuk wiskunde is. De leerlijnen zijn helder maar daarbinnen is er voldoende ruimte om een eigen invulling aan jouw lessen te geven. Een mooie uitdaging die jij zonder twijfel aan durft te gaan. Bij Porteum in Lelystad, een school waar kansen en mogelijkheden voor de toekomst open liggen.


Kleur buiten de lijntjes bij Porteum

Wiskunde saai? Niet als het aan jou ligt! Met jouw innovatieve blik op het onderwijs weet jij jouw leerlingen enthousiast te maken voor het vak wiskunde. School is namelijk niet alleen nieuwe kennis vergaren, het helpt je ook vormen wie je bent. Met die mindset help jij jouw leerlingen voor, tijdens én na lestijden. Je staat voor ze klaar wanneer nodig. En jouw lesmethodes? Die gaan het liefst buiten de traditionele manier van onderwijzen om, want we staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Jij durft daarbij buiten de kaders te denken, want dat is precíes wat wij nodig hebben. Jouw aanpak begint bij het:

 • creatief vormgeven van de lessen wiskunde aan onze leerlingen in het vmbo-basis/kader en/of de tl.
 • samenwerken met collega's om vorm te geven aan nieuwe onderwijsvormen.

Samen is beter
De gloednieuwe, hypermoderne, ruime en duurzame Porteum-campus met innovatieve IT- en klimaatsystemen is dé plek waar je met leerlingen en collega's samen leert, leeft en werkt aan je eigen toekomst en die van de wereld om je heen. Porteum is goed bereikbaar met de auto, fiets én openbaar vervoer.

Vanaf het nieuwe schooljaar 2022-2023 maak jij de sectie wiskunde op Porteum College (ons vmbo) compleet. Je komt te werken in een team van vakkundige en enthousiaste collega's, die graag in ontwikkeling blijven en denken in mogelijkheden, net als jij! Want in een nieuwe school is nog niet alles vanzelfsprekend. Dat biedt uitdagingen maar zeker ook kansen.

Jouw lef wordt beloond

 • brutomaandsalaris tot € 4.573 (LB) plus eindejaarsuitkering.
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • reiskostenvergoeding
 • cafetaria-regeling met onder andere bedrijfsfitness en fietsplan.
 • diverse verlofregelingen waaronder (betaald) ouderschapsverlof, een individueel keuzebudget aan verlofuren t.b.v. duurzame inzetbaarheid en zorgverlof.
 • studieverlof en opleidingsbudget.
 • ruime mogelijkheden als het gaat om nascholing en doorontwikkeling.
 • pensioenregeling.


Meer dan docent

Je hebt een onderwijsbevoegdheid docent wiskunde. Ook durf je verder te kijken dan binnen de muren van je eigen klaslokaal. Omdat je de leefwereld van de leerlingen begrijpt, kan je ernaar handelen. Je bent meer dan een docent wiskunde voor de leerlingen en jouw toekomstige collega's, je bent een inspiratiebron die:

 • een innovatieve blik op de toekomst van het onderwijs heeft.
 • leerlingen stimuleert de regie op het eigen leren te nemen.
 • in samenwerking met collega's het onderwijs naar een hoger niveau durft te tillen.

De toekomst van nieuw onderwijs begint nú
Jij maakt werk van kansen. Twijfel niet langer en solliciteer op deze functie docent wiskunde bij Porteum.

Solliciteren
Gebruik hiervoor de solliciteerbutton. Vul het sollicitatieformulier in en verzend deze zo snel mogelijk.

Meer informatie
Vragen over deze vacature of over onze toekomstvisie? Ons hoofd HR, Els den Boer, beantwoordt ze graag via e.den.boer@porteum.nl.

Solliciteer