Docent wiskunde in Oldenzaal

Ben jij een enthousiaste docent wiskunde, een uitstekende pedagoog en geniet je van het coachen van leerlingen? Wil jij tijdelijk aan de slag bij het Twents Carmel College in Oldenzaal? Dan maken we graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen in de onderbouw van het vmbo. Je komt te werken in een enthousiast en ervaren team dat veel samenwerkt. Samen met jouw collega's uit de sectie werk je aan een uitdagend onderwijsaanbod en pedagogisch klimaat, waarmee het lukt om de leerlingen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen.

Jouw profiel

Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de '6-rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen om de leerlingen op maat te bedienen en het beste uit de leerlingen te halen. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten kan je leerlingen motiveren en coachen op eigenaarschap. Door je affiniteit met de vmbo-doelgroep van praktijkonderwijs t/m theoretische leerweg en de leeftijd 12- 15 jaar, vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep. Net als je collega's pak je graag dingen op en ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. Je staat open voor contact met ouders en collega's.

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde. Met jouw motiverend vermogen, flexibiliteit en betrokkenheid haal je het beste uit de leerlingen. Je vindt het leuk om samen te werken met je collega's. Van jou verwachten we daarom je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 500 medewerkers.

Op onze leerlingen zijn we trots en met onze klassen kan je als docent heerlijk werken! Het lesaanbod varieert van pro t/m vmbo-tl. Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied. Afhankelijk van je beschikbaarheid en inzetbaarheid kom je op één of twee locaties te werken.

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie van 0,4 – 0,8 fte, tijdelijk tot einde van het schooljaar. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Susan Meulenbroek
Functie: Adjunct-directeur
Telefoon: 0541 – 572 780 / 06 – 51 53 76 01

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer