Docent Wiskunde in 's-Hertogenbosch

Docent Wiskunde 1 fte

(Yuverta vmbo Den Bosch)

Let op: Deze vacature geldt voor het huidige schooljaar, op kort termijn (neemt niet weg dat we gaan kijken voor verlenging)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega's verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema's die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega's en de regio.

Yuverta vmbo Den Bosch is een actieve, praktijkgerichte school met oog voor mens en omgeving. Wij willen jongeren vanaf 12 jaar en afkomstig uit alle lagen van de bevolking, met verschillende levensbeschouwelijke overtuigingen en culturele achtergronden, een algemene en beroepsvoorbereidende vorming bieden. Daarnaast wil onze school de persoonlijkheidsvorming van de leerlingen bevorderen, zodat ze een passende functie in de maatschappij kunnen verwerven. Ons uitgangspunt hierbij is: leerlingen kunnen meer dan ze denken en kunnen meer dan wij denken.

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Voor onze vmbo locatie in Den Bosch zijn wij op zoek naar een docent wiskunde voor 1 fte.

Wat ga je doen?

Als docent wiskunde ga jij ervoor zorgen dat deze vakken begrijpelijk zijn voor iedereen. Aan de hand van persoonlijke aandacht en begeleiding weet jij de lessen leuk, interactief en altijd interessant te maken, je creëert als het ware een uitdagende leeromgeving. Je levert als docent namelijk een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de leerling, daarbij moet de lesstof altijd interessant blijven. Daarnaast ben je een betrokken collega die het leuk vind mee te werken aan schoolevenementen en andere activiteiten.

Jij als docent

Bent een docent die passie heeft voor Wiskunde. Daarnaast ben je iemand die coachend (bege)leiding kan geven aan groepen leerlingen, vakinhoudelijk competent is en goed samen kan werken met mede collega's. Daarnaast ben jij:

  • Bevoegd voor het lesgeven in het vmbo, of bereid om dit te worden;
  • Resultaatgericht ingesteld en communicatief goed onderlegd;
  • Initiatiefrijk en ondernemend, wij zoeken altijd samenwerkingen op buiten onze school;
  • Ontwikkelingsgericht en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen voor onze leerlingen.

Wat bieden wij

Een ontzettend leuke werkplek, binnen een hecht en ondernemend team. Daarbij met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button 'direct solliciteren'.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Thijs Jonker, corporate recruiter, 06-81090855.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
1,0 FTE

Solliciteer