Docent Wiskunde in Voorburg

Voor onze wiskunde sectie zoeken wij een collega die kan bijdragen aan de kwaliteit van ons onderwijs.

Hij/zij is in staat om de leerlingen op een goede manier te begeleiden naar het eindexamen en draagt bij aan een goede doorlopende leerlijn. Een collega die binnen de sectie kan werken aan de kwaliteit van het onderwijs. 
Lessen zijn met name bovenbouw lessen aan klas 3 en 4. De lessen worden zowel op basis- kader en gt-niveau gegeven. Einddatum van de benoeming is 31-07-2023.
 
Veurs Voorburg vmbo zoekt een zelfstandige, initiatiefrijke collega die een aanvulling is voor de vaksectie. Hij/zij wil in een prettig team werken aan het vak en het onderwijs. Wij zijn een kleine vmbo waarin collega's samen een hecht team vormen. De leerling
populatie is hartverwarmend. Uitstekende didactische kwaliteiten, relativeringsvermogen en passie voor het vmbo onderwijs is een must.

Hierom wil je werken bij Veurs Voorburg vmbo:
Veurs Voorburg vmbo is een leuke, dynamische en kleine VMBO. Onze leerlingen komen uit Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Den Haag. Wij zijn een platte organisatie met een gemotiveerd team. Ons type onderwijs vraagt om docenten met sterke pedagogische skills.
Investeren in de relatie met de kinderen maakt het verschil. Nieuwe en startende collega's kunnen op een goede introductie en begeleiding rekenen. 

Wij hebben een uitdagende leerlingpopulatie die regelmatig aanvullende ondersteuning vraagt. In ons SOP hebben we omschreven welke ondersteuning wij bieden en waar onze grenzen liggen. In het schooljaar 2022-2023 starten we in een nieuw gebouw, iets waar we
enorm naar uitkijken.

Startende collega's krijgen een inductietraject aangeboden. De betrokken coaches zorgen samen met de sectie voor een goede start op Veurs Voorburg. De scholengroep kent een eigen opleidingsacademie waar groot aantal scholingen gevolgd kan worden. Wij starten
volgend schooljaar met ons team in een spiksplinternieuw gebouw. Een kans om het onderwijs en de begeleiding op school een impuls te geven. Ben jij de docent die daaraan bij kan dragen?

Wij bieden jou een werkomgeving met bevlogen en betrokken collega's. De school heeft een team van ca. 60 medewerkers die zijn verdeeld in 5 kleine onderwijskundige teams. Hierdoor ontstaat een platte organisatie waarin de lijnen kort zijn.

Veurs Voorburg vmbo is een kleinschalige vmbo met onderwijs op basis- kader- gemengde- en theoretische leerweg. Leerlingen kiezen na leerjaar 2 voor de profielen zorg en welzijn (ZW), Economie en ondernemen (E&O) of dienstverlening en producten (D&P). Door
de kleinschaligheid bestaat er een informele sfeer tussen collega’s en kennen wij onze leerlingen. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving waar je snel je plek kan vinden en waar je snel ondersteuning krijgt. 

Wij bieden:

  • Goede begeleiding in een prettige en lerende omgeving:
  • Alle startende docenten, ongeacht de onderwijservaring, worden begeleid door twee ervaren coaches. Zij bieden individuele begeleiding en organiseren intervisiebijeenkomsten met andere startende docenten en stagiaires.
  • Veurs Voorburg vmbo is ook onderdeel van NOD-Haaglanden (een opleidingsschool in Den Haag) waardoor jaarlijks verschillende stagiaires, voor diverse vakken aan onze school verbonden zijn. 
     

Veurs Voorburg vmbo behoort daarnaast bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering
van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal – LB (€2.865 – €4.366) en conform cao-VO.

Lesgeven aan vmbo-leerlingen:
Lesgeven op het vmbo vraagt om flexibiliteit en vakmanschap. De feedback van leerlingen is direct en eerlijk. Dit vraagt iets van de docent die voor de klas staat. Affiniteit met de doelgroep is belangrijk. Wij hebben een spontane en leuke doelgroep. Doeners
die vanwege een band met hun docenten een extra stap willen zetten. Relevante ervaring is gewenst. 

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Korneel van den Bulck, locatiedirecteur, op telefoonnummer 070-419 9200. Informatie over onze school kun je vinden op: www.veursvoorburg.nl. Bekijk ook ons

filmpje
.

Solliciteren?
Stuur vóór 9-5-2022 een motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteer