Docent wiskunde – VHL Kagerstraat in Leiden

Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Kagerstraat, te Leiden, zoekt per 1 augustus 2021 een eerstegraads docent wiskunde voor ongeveer 0,8 – 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden
De vacature kan eventueel gesplitst worden in een onderbouw- (2e graads) en bovenbouwgedeelte (1e graads).
De vacature omvat onder- en bovenbouwlessen in het havo en vwo.
Eventueel kunnen in overleg ook Engelstalige lessen worden gegeven.
Affiniteit tot – en ervaring met tweetalig onderwijs (TTO) en CLIL-didaktiek is een pré.
De vacature staat niet open voor zij-instromers

Tweetalig onderwijs (TTO)  wil leerlingen goed voorbereiden op een steeds internationaler wordende samenleving. Daarvoor is talenkennis onmisbaar, maar ook kennis van Europa en ervaring met landen om ons heen. Als tto docent geef je jouw vak vanaf dag 1 in het Engels les, daarnaast zoek je ook de samenwerking met andere vakken op om vakoverstijgende projecten en opdrachten te bedenken.

Er worden op het Visser ’t Hooft Lyceum Leiden veel extra tto-activiteiten georganiseerd en wij verwachten dat je hieraan kunt en wilt bijdragen. Denk aan projectdagen, excursies, assemblies en voorstellingen. Onze leerlingen vertrekken ook regelmatig naar het buitenland voor excursies en uitwisselingen, deze reizen worden het liefst begeleid door tto docenten.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als docent voor ongeveer 0,8 – 1,0 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De cao-VO is van toepassing.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Vleeming, teamleider, per e-mail vle@vhl.nl of telefoonnummer 071-5171661.
Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl of www.scoleiden.nl (link naar Meesterbaan). Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.

Solliciteer