Vrolijke docent wiskunde HLZ in Amsterdam

Kom jij ons team versterken?
Het Hervormd Lyceum Zuid (HLZ) biedt onderwijs aan op havo- en vwo-niveau. Op het HLZ geef je les aan echte Amsterdamse,  kritische leerlingen die niet op hun mondje zijn gevallen, maar die ook graag hun best willen doen, voor jou!

De sectie Wiskunde bestaat uit een betrokken team van enthousiaste docenten. Wij zoeken een bevlogen collega die ons team kan versterken, een die mee wil denken over hoe we ons onderwijs nog beter en leuker kunnen maken. Je krijgt bij ons veel vertrouwen, leuke
collega’s en we nodigen je graag uit om onderling kennis en inspiratie te delen tijdens een sectie BBQ of een vrijdagmiddagborrel (zodra het weer is toegestaan natuurlijk).

Het HLZ is een school in beweging en daarom zoeken wij docenten die mee willen denken over hoe we digitale hulpmiddelen op een slimme manier in kunnen zetten om leerlingen te motiveren. We geven jou de ruimte om te experimenteren, te leren en om fouten te maken.
We hebben oog voor jouw wensen en ambities en we proberen je hierin ook zoveel mogelijk te faciliteren. Het eerste jaar op een nieuwe school verloopt nooit vlekkeloos, daarom bieden wij goede begeleiding aan, echter hopen we wel een docent te vinden die al
behoorlijk ‘stevig’ voor de klas staat.

Het betreft een baan van 0,8 – 1,0  fte wiskunde. Wij zijn op zoek naar een collega die zowel in de bovenbouw als in de onderbouw inzetbaar is. We verwachten dat je het leuk vindt om ook een mentorrol te vervullen.

Ingangsdatum: 
1 augustus 2021.

Dienstverband:      
Tijdelijk met uitzicht op vast.
 
Functie-eisen: 
Afgeronde eerstegraads bevoegdheid (of in de afrondende fase hiervan) en bij voorkeur ervaring met examenklassen.
 
Inschaling: 
LC (LD bespreekbaar op basis huidige inschaling in combinatie met de passende ervaring)

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mw.van Baar (BAR@HLZ.nl)
 
Uw sollicitatie:
U kunt uw sollicitatie richten aan mw. A. Raap-Jonker (a.raap@cedergroep.nl) o.v.v. HLZ wiskunde 1e graads
 
 
 
 
 

LD bespreekbaar op basis huidige inschaling in combinatie met de passende ervaring

Solliciteer