WD188 docent wiskunde natuurlijk leren 0,6-0,7 FTE in Valkenswaard

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rmsxCNU2XaE&feature=emb_logo

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Het team van Were Di Drie is op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent natuurlijk leren Were Di Drie met een onderwijsbevoegdheid Wiskunde (0,6-0,7 FTE)
Het betreft een vacature van 0,6-0,7 fte met ingang vanaf 1 november (of zo mogelijk eerder) tot einde schooljaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Were Di Drie is een onderdeel van SG Were Di en geeft onderwijs volgens de uitgangspunten van het Natuurlijk Leren voor VMBO, HAVO en VWO. Leerlingen werken veelvuldig samen aan projecten waarin meerdere vakken zijn verwerkt ook wel prestaties genoemd. Leerlingen worden getraind in het plannen en organiseren van eigen werk en het nemen van verantwoordelijkheid. In workshops (gepland en facultatief) wordt kennis verworven. Samen met de mentor worden vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten ontwikkeld en uitgebouwd.
We betrekken zoveel mogelijk de buitenwereld bij de leerling en zijn constant op zoek onderwijs betekenisvol en echt te maken voor leerlingen. Dit betekent dat we o.a. werken met native speakers, externe opdrachtgevers en een duidelijk eindproduct of doel voor prestaties formuleren.
We zijn een enthousiast en goed ingespeeld team met een passie voor onderwijs, die durven te innoveren en meegaan met de laatste maatschappelijke ontwikkelingen en deze waar mogelijk direct toepassen in onze dagelijkse praktijk.

Dit zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een docent met 2e graads bevoegdheid Wiskunde. Als je op dit moment nog aan het studeren bent voor de bevoegdheid ben je ook welkom om te solliciteren. In ons ideaalplaatje past een docent die naast kennis overbrengen vooral een pedagoog is voor onze leerlingen. Een persoonlijkheid die leerlingen goed aanvoelt, een band kan opbouwen en dit effectief gebruikt in de dagelijkse praktijk. Je bent iemand die het fijn vindt om ook buiten de kaders van je eigen vak te kijken en te werken. Je bent een teamspeler en wilt graag leren van je collega’s.
Je bent in staat om op verschillende manieren kennis over te brengen, externe opdrachtgevers effectief te gebruiken en jouw vak adequaat te integreren in de onderwijsvisie van Were Di Drie. Nieuwe media en ICT toepassen in het onderwijs zijn voor jou geen probleem en zijn wij nieuwsgierig wat je als extra bagage meeneemt wat ons team in zijn geheel versterkt.

Zie voor meer informatie over Were Di Drie: http://weredi.nl/onderwijs/natuurlijk-leren-were-di-drie
Were Di Drie in 1 minuut de kern uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=dfOmRYFcHFk

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 15 oktober 2021 via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer E. de Gier, rector.

Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, mail: lmt@sgweredi.nl

Solliciteer